Trekkertrek 2020

Nieuws omtrent coronavirus (COVID-19) update 22-07-2020

Beste bezoekers en deelnemers van het evenement,

 

Update i.v.m. doorgang evenement Trekkertrek Best 2020

Gezien het gegeven dat er dit seizoen slechts één trekkertrek wedstrijd heeft plaatsgevonden (in de periode voordat het corona virus uitbrak) blijkt wel dat dit jaar als een verloren trekkertrek seizoen gezien kan worden. De afgelopen maanden zijn evenementen verboden geweest in Nederland en dus gingen ook de regionale wedstrijden niet door.

 

Ook al zijn er de afgelopen periode een aantal versoepelingen doorgevoerd waardoor het weer toegestaan is om ook evenementen te organiseren, een nieuwe stijging van het aantal geïnfecteerde personen ligt nog altijd op de loer als we de huidige berichtgeving moeten geloven.

 

De organisatie is achter de schermen druk bezig geweest om het evenement eventueel in aangepaste vorm op te zetten. Aangepaste plannen en ideeën waren reeds opgesteld en met de gemeente en veiligheidsregio doorgesproken. Helaas wordt het ons vanuit de richtlijnen en maatregelen betreft het corona virus haast onmogelijk gemaakt. De ingrepen die zouden moeten plaatsvinden wegen niet op tegen de baten. Het evenement wordt dit jaar gecanceld.

 

We willen het risico niet lopen dat er een mogelijke brandhaard ontstaat op ons evenement. De gevolgen die dit mogelijk met zich meedraagt voor het evenement in de toekomst willen we liever voorkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verkrijgen van een vergunning voor volgende edities of een negatieve reputatie van het evenement.

 

Met toch wel gemengde gevoelens, enerzijds als liefhebbers van de pulling en tentfeest, anderzijds als organisatie van een evenement waar een publiek op af komt, hebben we daarom de knoop doorgehakt en besloten om het evenement pas weer in het 3e weekend van 2021 te organiseren. Dit betreuren wij natuurlijk ten zeerste maar de werkelijke zorgen gaan nu uit naar de gezondheid van de bevolking.

 

Al met al vinden wij het net zo jammer als jullie! Het is toch een jaarlijks gebeuren waar we met zijn allen naar uit kijken.

 

Hopelijk zien we jullie in goede gezondheid volgend jaar weer op het evenement.

 

Organisatie Trekkertrek Best

20200722_persbericht_trekkertrek_best_2020_gecanceld_v2.pdf

Nieuws omtrent coronavirus (COVID-19) update 09-07-2020

Beste bezoekers en deelnemers van het evenement,

  

Status verdere voorbereidingen Trekkertrek Best editie 2020

Achter de schermen zijn we ondanks de maatregelelen omtrent het coronavirus (ook wel genaamd COVID-19) toch nog bezig met de voorbereidingen voor aanstaande editie in september. Hoe deze editie eruit gaat zien en of deze überhaupt door kan gaan is nog altijd een vraag. We zijn in ieder geval met de gemeente en de veiligheidsregio in gesprek en binnenkort gaan we kijken naar mogelijke alternatieven. 

 

Het is vrij zeker dat het een andere editie gaat worden dan voorgaande jaren. We moeten dus nog even afwachten en hopen op het beste.

 

Tot snel!

 

Organisatie Trekkertrek Best

Nieuws omtrent coronavirus (COVID-19) update 26-05-2020

Beste bezoekers en deelnemers van het evenement,

 

Momenteel is Nederland in de ban van het coronavirus (ook wel genaamd COVID-19). Tot op heden gaan evenementen in Nederland niet door voor een periode t/m 1 juni 2020. Dit kan mogelijk nog verlengd worden, afhankelijk van de situatie zoals deze zich ontwikkelt in het land. 

 

Stop de verspreiding van het coronavirus

Ga alleen naar buiten als dat nodig is. Bijvoorbeeld om boodschappen te doen, of voor een frisse neus. Doe dat niet met meer dan 3 personen. Werk thuis als het kan. Houd 1,5 meter afstand van anderen (2 armlengtes). Ook op straat, in de supermarkt en in het park. Was uw handen meerdere keren per dag met water en zeep.

 

Alleen samen krijgen we het coronavirus in Nederland onder controle. Op de website van de Rijksoverheid vindt u actuele informatie over hoe we dat, samen met andere organisaties, doen. Ga hiervoor naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

 

Voorbereidingen Trekkertrek Best editie 2020

Vooralsnog gaan wij verder met de voorbereidingen voor aanstaande editie in september. Wij hopen dat tegen die tijd Nederland weer vrij is van het virus. Wij wensen iedereen voor nu een goede gezondheid toe en let in deze moeilijke tijd vooral op de medemens.

 

Tot ziens!

 

Organisatie Trekkertrek Best

Aftermovie Trekkertrek Best 2019

Zie hieronder de aftermovie Trekkertrek Best, editie 2019, mede mogelijk door DJ Difection!

Nu ook op Facebook!

De laatste nieuwtjes over Trekkertrek Best als eerste lezen? Like ons op Facebook via onderstaande link.

 

Facebook Trekkertrek Best